Schoonloopmatten

Schoonloopmatten

Een schone mat voor de deur zorgt voor een verzorgde entree. Een warm welkom. Maar zo’n schoonloopmat is wel de plek waar vocht, zand en vuil zich ophopen. Daarom is het ook belangrijk om de schoonloopmatten regelmatig te wassen. Bij Velzen Textiel kunt u uw schoonloopmatten laten wassen, maar wij kunnen ook nieuwe matten aan u leveren.

Schoonloopmatten laten wassen

Bij ons kunt u uw schoonloopmatten laten wassen en opnemen in een servicecontract. Hierdoor bent u verzekerd van uw periodieke reiniging en schone schoonloopmatten. Wij informeren u graag over onze schoonloopmatten en ook over de eventuele verwerking van uw bedrijfslogo. Een mat is het eerst wat de klant ziet als ze een bedrijf binnenkomen en dat maakt een mat het visitekaartje van uw bedrijf.

Extra service: schoonloopmat met eigen logo

Schoonloopmatten wassen en laten bedrukken met eigen logoWe doen meer dan alleen schoonloopmatten wassen. Wij maken ze desgewenst ook voor op maat om op elke gewenste plek uw eigen mat te hebben. Door de antistatische textielvezel zorgen de matten voor een grote vuilopname en door de hoge slijtvastheid heeft u er jaren onbezorgd plezier van en krijgt u de garantie voor een jarenlang zorgeloos welkom.

Een goede schoonloopmat zorgt voor de bescherming van uw vloer, een deurmaat van een goede kwaliteit is dan ook sterk aan te raden. Geen bedrijf is hetzelfde, daarom is het belangrijk om de juiste mat te hebben. Naar wens kan uw bedrijfslogo ook in de mat verwerkt worden.

Meer weten?

Onze adviseurs helpen u graag een stap in de goede richting, schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op. Naast matten, kunnen we ook de rest van uw bedrijfstextiel reinigen of bedrukken met eigen logo. Dat kan voor de horecabranche maar ook de industrie en vele instellingen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen