Horeca wasserij

Horeca wasserij

Velzen Textielreiniging is een complete wasserij voor elk horecabedrijf. We zijn er met diensten rondom het reinigen van bedrijfskleding,  linnengoed en schoonloopmatten. Naast schone kleding, linnen en een representatieve entree, is een verzorgde toiletruimte net zo belangrijk voor elk bedrijf. Met onze complete horeca wasserij bieden we dan ook een toiletservice aan.

Horeca wasserij persoonlijk op maat

De horeca wasserij van Velzen Textiel bestaat uit persoonlijke service en maatwerk. Want geen bedrijf is gelijk. Niet voor niets blijven onze klanten vaak jarenlang bij ons. We bieden niet zomaar een standaardpakket aan diensten. We bekijken samen met u wat u precies nodig heeft en geven hierover advies.

Wat we zoal voor u kunnen betekenen:

  • Reinigen van bedrijfskleding
  • Verhuur van bedrijfskleding, eventueel bedrukt met eigen logo of tekst
  • Reinigen van al uw horecalinnen. Ook verhuren we complete linnenpakketten
  • Op afspraak komen we uw wasgoed ophalen en schoon weer bij u terugbrengen

Compleet linnenpakket

Het hebben van een kwalitatief hoogstaand linnengoed is uiteraard zeer belangrijk voor een goed horecabedrijf. Deze zorg kunt u perfect aan ons overlaten. Wij bieden het aan in een compleet linnenpakket. We bieden u een compleet dienstenpakket voor zowel hotel-, restaurant-, als keukenlinnen. Voor het restaurantlinnen hebben we een speciale procesgang ontwikkeld. Door toevoeging van stijfsel en verschillende vouwmethodes kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen. Linnen kunt u overigens ook prima bij ons huren.

Horeca toiletservice

Wij verhuren en verkopen alles op het gebied van toilethygiëne en bieden u daarnaast een uitgebreide service. Geheel aangepast aan uw wensen. Een service die u verzekert van een comfortabele en onderhoudsvrije toiletruimte. Schoon en hygiënisch. Te allen tijde.

Vakkundig worden de apparaten bij u gemonteerd en technisch onderhouden. Vuile handdoekenrollen en damesverbandcontainers komen wij op contractbasis periodiek omwisselen. Daarnaast houden we de voorraad bij van zeepflacons, geurpatronen en overige supplies. Een service met vaste dagen voor elke route.

Interesse in uw mogelijkheden?
Meer weten over onze horeca wasserij en wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Natuurlijk kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen (gratis).

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen