Wasserij

Wasserij

Als bedrijf of instelling heb je te maken met grote hoeveelheden wasgoed. Om dit allemaal zelf uit te wassen kost veel tijd. Velzen Textiel haalt u graag de wasserij uit handen. We halen uw wasgoed op, wassen het volgens de hygiëne-eisen en leveren het fris en schoon weer bij u af. Dat doen we op afspraak op een dag en tijd dat u het beste uitkomt.

Onze wasserij is gevestigd in het Friese Bolsward, maar ons werkgebied is heel Noord Nederland. We werken voor verschillende sectoren: de horeca, de industrie en voor verschillende instellingen. Van bedrijfskleding tot schoonloopmatten.

Vakkundige en betrokken wasserij

slider-1Door de nauwe betrokkenheid van ons vakkundige personeel wordt uw wasgoed met kennis en zorg behandeld. Ook goed om te weten dat al onze processen voldoen aan de hoogste milieu- en hygiëne-eisen. Door ons uitgekiende logistieke netwerk en onze ruime wascapaciteit bezorgen wij uw gereinigde goederen snel en accuraat weer terug. Wij bieden u een breed pakket aan diensten tegen uiterst concurrerende prijzen.

Ook voor particulieren

We zijn niet alleen een vertrouwd adres voor menig horecabedrijf of de industrie. Onze wasserij is er ook voor u als particulier. Bijvoorbeeld het reinigen van gordijnen of kleding.

Wat uw wens dus ook is, neem gerust eens contact met ons op en we helpen u met al uw textiel.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen