Bedrijfskleding wasserij

Bedrijfskleding wasserij

Schoon voor de dag komen op de werkvloer is niet alleen voor uw personeel fijn, maar is ook het visitekaartje naar uw gasten en/of klanten. Bij Velzen Textiel wassen we uw bedrijfskleding op zeer professionele en zorgvuldige wijze. Daarbij kunnen we uw wasgoed ophalen en leveren de bedrijfskleding ook weer keurig netjes gewassen bij u af.

Het wassen van bedrijfskleding doen we voor diverse branches: van horeca tot industrie. Dus van kokskleding, schorten, werkbroeken tot overalls en winterjassen.

Bedrijfskleding wasserij door Velzen TextielBedrijfskleding wasserij bij Velzen Textiel in het kort

  • U heeft 1 vast contactpersoon. Dat werkt wel zo persoonlijk, snel en vooral ook helder
  • Wij wassen met de grootst mogelijke zorg uw bedrijfskleding. Kwaliteit van uw kleding blijft behouden
  • We houden tevens rekening met het milieu en de hygiëne: al onze processen voldoen namelijk aan de hoogste milieu- en hygiëne-eisen
  • Op afspraak komen we de was ophalen en wisselen we die om voor de schoongewassen werkkleding.
  • Dankzij onze ruime wascapaciteit kunnen we uw kleding snel schoon en vlekkeloos weer bij u terugbrengen

Twee opties bij het wassen

We kunnen u twee opties bieden omtrent het wassen van de bedrijfskleding.

Bij de eerste optie kunt u de bedrijfskleding huren inclusief de reiniging, reparaties en vervanging inclusief administratie en identificatiesysteem. Zo brengen we de gehele historie van een kledingstuk in kaart. Bij de tweede optie kunt u de bedrijfskleding enkel laten reinigen met eventuele reparatiewerkzaamheden van de eigen bedrijfskleding.

Meer weten?

Op het gebied van het wassen van bedrijfskleding is er bij ons dus van alles mogelijk. Wij kunnen u een totaalpakket aan diensten aanbieden dat exact aansluit bij uw wensen. Wij adviseren u graag welke kleding op basis van hygiëne, draagcomfort, veiligheid en functionaliteit het beste bij u past. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een advies. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen