Linnenverhuur

Linnenverhuur

Linnenverhuur bij Velzen Textiel betekent meer dan alleen het huren van een linnenpakket. Bij ons ontvangt u een totaalpakket op maat voor bijvoorbeeld uw restaurant of hotel, en we verzorgen dat pakket tot in de puntjes.  Wij waarborgen onze kwaliteit door linnen met slijtage of verkleuring te repareren of te vervangen zodat u altijd representatief linnengoed heeft.

Linnenverhuur of toch kopen?

Linnenverhuur: verzorgd in strak gestreken pakketjesWat is beter voor u: kopen of huren van pakket en kleding? U krijgt van ons gericht advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Wij kijken daarbij welk systeem het best past bij uw bedrijf, zowel in financieel opzicht als qua werkwijze. Ook in het hoogseizoen zorgen we ervoor dat er altijd smetteloos linnen voorhanden is.

U hoeft niet alleen bedlinnen bij ons af te nemen. Wij bieden u namelijk ook badlinnen, keukenlinnen en tafellinnen die u kunt huren (inclusief reiniging) of kopen. Als u wilt nemen wij uw hele linnenvoorziening uit handen, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Wij bieden de linnen in losse pakketten daarom kunt u zelf beslissen hoeveel u er wilt afnemen.

U heeft altijd linnen op voorraad

Met onze ruime voorraad kunnen we uw seizoenpieken moeiteloos opvangen. Is de nood aan de man? Bij Velzen Textiel hebben we altijd een voorraad van gesealde bed-, handdoek-, en keuken pakketten in diverse kleuren.

Linnenpakket met verschillende vouwmethodes

Aan de perfecte verzorging van het linnengoed herkent men een goed bedrijf. Wilt u deze zorg uitbesteden, dan helpen we u graag. We bieden u een compleet pakket aan diensten voor zowel hotel-, restaurant-, als keukenlinnen. Voor het restaurantlinnen hebben we een speciale procesgang ontwikkeld. Door toevoeging van stijfsel en verschillende vouwmethodes kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen. Ons team van specialisten helpt u graag met adviezen om het juiste pakket samen te stellen.

Hoe kunnen wij u helpen

Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen