Industriële wasserij

Industriële wasserij

Velzen is verzorgt de industriële wasserij van A tot Z. Geen bedrijf is gelijk, dus leveren wij maatwerk voor uw bedrijf. We halen en leveren uw bedrijfskleding, overalls, schoonloopmatten of ander textiel op vaste tijden die u uitkomen. Zo kunt u de klok gelijkzetten op onze komst!

Waarom Velzen Textiel als industriële wasserij?

Bij Velzen Textiel zorgen we voor persoonlijke service op maat. Want geen bedrijf is gelijk. Elk bedrijf heeft immers andere werktijden of andere service nodig. Enkele redenen waarom zoveel bedrijven in de industrie, maar ook in de horeca, vaak een lange tijd bij ons blijven:

  • We houden van snelle service en heldere afspraken.
  • Ook bij het wassen voor de industriële sector voldoen we aan de hoogste milieu- en hygiëne-eisen.
  • We hebben geen standaard pakket aan diensten. Samen met u bespreken we wat u nodig heeft en geven we deskundig advies.
  • Naast een wasserij voor al uw bedrijfskleding of schoonloopmatten, bieden we ook een uitstekende toiletservice.

Bedrijfskleding voor de industrie

Velzen is meer dan alleen een wasserij voor de industrie. Naast het wassen van bedrijfskleding is bij ons van alles mogelijk. Wij kunnen u een totaalpakket bedrijfskleding aanbieden dat exact aansluit bij uw wensen. Bedrijfskleding kunt u bij ons ook kopen of huren, bedrukt met uw logo of tekst.

Industriële toiletservice

Velzen Textielreiniging biedt ook een uitstekende toiletservice, want hygiëne op de werkplaats is erg belangrijk. Afhankelijk van wat u nodig hebt leveren we bijvoorbeeld droogdoeken maar ook de benodigde apparaten. Bij dit pakket hoort ook het monteren en onderhouden van de toiletruimte.

We denken met u mee

Velzen heeft veel ervaring met textielreiniging in de industrie en heeft een uitgebreid werkgebied in Friesland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten en we denken graag met u mee.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen