Bedrijfskleding verhuur

Bedrijfskleding verhuur

U kunt bij ons kiezen om uw bedrijfskleding alleen door ons te laten wassen. Altijd welkom. Maar ook een optie is om voor het totaalpakket te gaan. Daarbij huurt u bij ons bedrijfskleding (eventueel bedrukt met uw logo en/of tekst). U draagt de bedrijfskleding en wij verzorgen de was en voeren reparaties uit waar nodig.

Het voordeel van bedrijfskleding verhuur

Bedrijfskleding verhuurBedrijfskleding verhuur bij Velzen Textiel biedt u een paar belangrijke voordelen:

1.Reparatie of vervanging bedrijfskleding
Het is altijd een hele investering om uw gehele bedrijfskleding te kopen. Bij ons kunt u bedrijfskleding huren waarbij we de kleding kunnen waarborgen, wanneer er iets aan de bedrijfskleding mankeert grijpen we gelijk in en zorgen we dat de kleding wordt gerepareerd of vervangen.

2. Advies
Daarbij adviseren we u graag welke kleding op basis van hygiëne, draagcomfort, veiligheid en functionaliteit het beste bij u past. Op die manier voldoet uw bedrijfskleding automatisch altijd aan de eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

3. Nooit tekort aan kledingstukken
Wanneer u bedrijfskleding bij ons huurt, zorgen we er ook voor dat er schone kleding klaar ligt als we de vuile kleding bij u ophalen. Zo komt u nooit zonder of met een tekort aan bedrijfskleding te zitten.

Ook kopen van bedrijfskleding mogelijk

Gaat uw voorkeur toch meer uit naar het kopen van bedrijfskleding? Ook dat is gewoon mogelijk bij Velzen Textiel. En ook met het kopen verzorgen wij het wassen, reinigen en repareren van uw bedrijfskleding. Ons doel is het ontzorgen van u en uw bedrijf en het zorgen voor een professionele uitstraling. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Vrijblijvend offerte aanvragen